SERVICE

isotext.en

Certificare ISO 9001

Procesul de fabricație Tapflo este certificat conform ISO 9001:2000.

cemark.en

Produse marcate CE

Toate pompele si amortizoarele de pulsatii comercializate de noi sunt marcate CE si indeplinesc cerintele directivei 89/393/EEC cu toate amendamentele.

EC machinery directive

exsymbol.en

Directiva EC ATEX 94/9/EC

Directiva ATEX (cunoscuta si ca ATEX 100a) este aplicabila pentru produsele folosite in zonele cu potential de explozie. Directiva se aplica si produselor non-electrice, precum pompele noastre pneumatice cu membrane. Incepand cu iulie 2003, devine obligatorie detinerea ceritficarii ATEX in Uniunea Europeana pentru toate produsele folosite in zonele cu pericol de explozie.

ATEX directive 94/9/EC

 ehedg logo.en

Certificare EHEDG

Pentru aplicatiile sterile, in general din industria farmaceutica, bio-tehnologie si industria alimentara. Prin designul special, aceasta este prima serie de pompe Tapflo care respecta reglementarile EHEDG.  

EHEDG

Despre Tapflo. Tapflo este un producător European independent, proprietate de familie, și furnizor global de pompe pneumatice cu membrane, pompe centrifuge și alte echipamente industriale de proces. Grupul Tapflo este reprezentat de companii proprii în 30 de țări și de distribuitori independenți în peste 45 de țări.