All about your flowTM

Studiu de Caz

Diaphragm pump for unloading IBC

Diaphragm pump for unloading IBC 2

Pompa cu membrane Tapflo T820 prevazuta cu robinet inchidere si conexiuni rapide Camlock utilizata la golirea tancurilor IBC.

 

Clientul, o companie din Industria Chimica, a droit o solutie tehnica pentru pomparea lichidelor toxice periculoase, cu necesitatea unei minime inteventii si asistente umane.
Clientul a apreciat solutia tehnica oferita de Tapflo ca fiind foarte eficienta (timp minim de descarcare) si economica, comparand consumul de aer comprimat cu al altor pompe concurente.


Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
Seria metalică - T820 – 3"

Brosuri:
Pompe pneumatice cu membrane

 

URMATORUL STUDIU DE CAZ

Pompa pneumatica cu memrane cu amortizor de pulsatii integrat

Integrarea unui Amortizor de Pulsatii pe racordul de evacuarea a pompei pneumatice cu membrane reprezinta o modalitate...

mai multe informatii

Despre Tapflo. Tapflo este un producător European independent, proprietate de familie, și furnizor global de pompe pneumatice cu membrane, pompe centrifuge și alte echipamente industriale de proces. Grupul Tapflo este reprezentat de companii proprii în 30 de țări și de distribuitori independenți în peste 45 de țări.