Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Oil and fat collection

Oil and fat collection

Clientul, o companie lider in colectarea deseurilor, utilizeaza pompe Tapflo pentru colectarea uleiurilor si grasimilor uzate in diferite containere.

 

Uleiul este primit in bidoane sau butoaie de diferite dimensiuni de la restaurante, cantine sau fabrici. Principala problema care trebuia rezolvata a fost aceea a continutului de particule, uneori de dimensiuni mari ( servetele, folie de aluminiu, alte deseuri), din uleiurile uzate.


Cererea a fost sa livram o pompa autoamorsanta, mobila, capabila sa functioneze in gol ( fara fluid) si care sa poata pompa fluide cu particule solide sau fluide cu viscozitate ridicata.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Brosuri pentru produse:
Mobile solutions for pump units and systems

Pompe pneumatice cu membrane

Pompe centrifuge

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Colectarea uleiurilor si grasimilor uzate

POMPA PNEUMATICA CU MEMRANE CU AMORTIZOR DE PULSATII INTEGRAT

Integrarea unui Amortizor de Pulsatii pe racordul de evacuarea a pompei pneumatice cu membrane reprezinta o modalitate...

 

mai multe informatii