Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Slow flow of alcohol macerate

Tapflo CTH (Pompa centrifugala igienica) montat pe carut mobil - Troll S268X livrata clientului final Fabrica de Distilare Alcool. Sistemul este certificat pentru utilzare in Industria Alimentara – FDA si poate fi folosit in zone cu potential exploziv - ATEX.

Clientul este producator de bauturi alcoolice spirtoase. A fost necesara o pompa care poate vehicula lent mixul fermentat (pe baza de fructe) cu consistenta diferita.

Echipa Tapflo ETO (Engineering To Order) a conceput si oferit un sistem cu o pompa centrifugala CTH montata pe un carut mobil cu roti, echipat cu intrerupator ON/OFF pentru zone cu potential exploziv ATEX. Este bine de stiut ca echipa Tapflo ETO are o vasta experienta de design al sistemelor mobile ATEX iar preturile sunt foarte competitive!

Slow flow of alcohol macerate 3

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Brosuri pentru produse:
Mobile solutions for pump units and systems

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

CTH for the brewery industry

CTH pentru industria berii

CTH (Pompa Centrifugala Igienica) montata pe carut mobil cu roti, livrata la o companie producatoare de sisteme pentru Industria Berii.

mai multe informatii