Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Sanitary pump for mushrooms transfer

Pompa pneumatica T825 ST-5SF igienica, echipata cu supape tip “flap valve” destinata vehicularii fluidelor ce contin particule solide de dimensiuni mari, in acest caz ciupeci champignons – in Industria Alimentara.
Noul design al supapelor tip “flap valve” este mult mai igienic si usor de curatat in comparatie cu modelul anterior.

Sanitary pump for mushrooms transfer

Cea mai mare pompa din seria igienica Tapflo T825 echipata cu “flap valves” permite vehicularea fluidelor continand particule cu dimensiuni pana la 100 mm in diametru.

Performantele pompei sunt excelente in cazul vehicularii particulelor de dimensiuni de 70 -80 mm dar si pentru particule mai mici. In concordanta cu solicitarea clientului, peste 95% din ciuperci trebuie sa ramana intacte dupa tranferul prin pompa.

 

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
pompe-pneumatice-cu-membrane/sanitary-series-pumps

Brosuri:
Air Operated Diaphragm pumps

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Metal Diaphragm Pump with Guardian system

Pompe metalice cu membrane pentru industia chimica

Pompe Metalice cu Membrane echipate cu Sistem Guardian ( sistem de monitorizare a deteriorarii membranei), rola pentru strangerea furtunului...

mai multe informatii