Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

washing line system 03

washing line system 02

Echipamente aditionale pentru baile de galvanizare: pompa verticala CTV40-12.5 pentru recircularea solutiilor si pompa T50PTT pentru dozare chimicale.

 

Pompele sunt folosite pe Liniile de Spalare ale fabricii, producator de componente metalice pentru avioane. Ca si solutie au fost propuse pompele CTV pentru recircularea si filtrarea solutiei de spalare pe baza de hidroxid de sodiu.

In acelasi proiect pompele T50 sunt utilizate pentru descarcarea aditivilor chimici din butoaie si dozarea lor in baile de spalare. Obiectivul principal al companiei Tapflo a fost sa livreaze un sistem sigur si usor de utilizat. In acelasi timp am tinut cont de cerintele clientului pentru livrarea unui sistem cu dimensiuni de gabarit reduse.

washing line system 04

washing line system 05

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Brosuri:
CTV Vertical PumpsAir Operated Diaphragm Pumps

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Metal Diaphragm Pump with Guardian system

Pompe metalice cu membrane pentru industia chimica

Pompe Metalice cu Membrane echipate cu Sistem Guardian (sistem de monitorizare a deteriorarii membranei), rola pentru strangerea furtunului...

mai multe informatii