Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

cough syrup 02

TX444 S cea mai mare din seria de pompe aseptice cu membrane Tapflo.

Această unitate își găsește utilizarea în industria farmaceutică pentru a satisface cerințele de capacitate mare atunci când transferă amestecul vâscos de sirop de glucoză și miere în timpul producerii siropului de tuse.

Datorită designului său special, TX444 respectă reglementările EHEDG. Certificatul EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) garantează că proiectarea este în conformitate cu cerintele igienice. În plus, pompa este testată dupa igienizare, ceea ce înseamnă că bacteriile nu cresc în pompă după procedura de curățare și drenare.

 

 

 

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
products/pompe-pneumatice-cu-membrane/ehedg-aseptic-pump-series

Brosuri:
Air Operated Diaphragm pumps

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Sanitary pump for mushrooms transfer

POMPE PENTRU SISTEME DE URGENTA

Pompa cu membrane Tapflo TX200 TTT-3DTL montata pe carut mobil cu roti folosita la transferal acidului monocloracetic in situatii de urgenta.

MAI MULTE INFORMATII