Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

POMPA PNEUMATICA CU MEMRANE CU AMORTIZOR DE PULSATII INTEGRAT


Integrarea unui Amortizor de Pulsatii pe racordul de evacuarea a pompei pneumatice cu membrane reprezinta o modalitate eficienta de eliminare a variatiilor de presiune in conducta de refularea pompei atunci cand spatiul in instalatie este limitat.

Clientul, o companie din Noua Zeelanda, a dorit sa elimine variatiile de presiune si sa asigure un debit uniform al fluidului pompat pentru a elimina vibratiile in conducta de transfer a solutiilor de igienizare CIP al unei fabrici de lapte. Amortizorul de pulsatii integrat pe pompa are o eficienta mai buna datorita faptului ca racordul de evacuare al pompei este legat de racordul de intrare al amortizorului iar sistemul functioneaza unitar.
Deasemenea trebuie precizat faptul ca se pot integra amortizoare de pulsatie si pe pompele existente, prin simpla inlocuire a racordului de refulare al pompei cu amortizorul DTK.

 

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Brosuri pentru produse:
Amortizor activ al pulsaţiilor

Pompe pneumatice cu membrane

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Colectarea uleiurilor si grasimilor uzate

Colectarea uleiurilor si grasimilor uzate

Clientul, o companie lider in colectarea deseurilor, utilizeaza pompe Tapflo pentru colectarea uleiurilor si grasimilor uzate in diferite containere.

 

mai multe informatii