Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Pump used for the beer mash 02 1

Pump used for the beer mash 03

CTH (Pompa Centrifugala Igienica) montata pe carut mobil cu roti, livrata la o companie producatoare de sisteme pentru Industria Berii.

 

Clientul produce microberarii pentru restaurante. S-a solicitat o solutie mobila care poate fi utilizata de la inceputul pana la sfarsitul procesului de productie, chair si pentru produsul finit.


Departamentul ETO (Engineering To Order) al Tapflo a conceput si oferit o solutie cu pompe CTH montate pe carut mobil cu roti, echipat cu convertizor de frecventa pentru reglarea turatiei pompei (implicit a debitului si presiunii) in functie de etapele procesului de fabricatie.
Deoarece pompa este folosita si pentru transferul plamezii de malt, a fost utilizata o etansare cu spalare pentru a fi prevenita deteriorarea acesteia.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Brosuri pentru produse:
Mobile solutions for pump units and systems

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Metal Diaphragm Pump with Guardian system

Pompe metalice cu membrane pentru industia chimica

Pompe Metalice cu Membrane echipate cu Sistem Guardian ( sistem de monitorizare a deteriorarii membranei), rola pentru strangerea furtunului..

mai multe informatii