Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Tanker 02 1

Pompe Metalice cu Membrane echipate cu Sistem Guardian ( sistem de monitorizare a deteriorarii membranei), rola pentru strangerea furtunului pneumatic si rola pentru strangerea cablului de impamantare, livrata catre o comapanie producatore de chimicale si livrare de produse vrac.

Aceast sistem mobil de pompare a fost conceput special pentru descarcarea tancurilor cu Sufura de Carbon CS2. Pentru reducerea costurilor de transport (din Europa in Australia), sistemul a fost conceput sa aiba exact dimensiunile unui Europalet: este echipat cu maner detasabil, deasemenea cu valva de aspiratie si golire. In faza de proiectarea sistemului echipa Tapflo ETO a fost preocupata sa creeze un sistem usor de utilizat in zone cu potential exploziv ATEX care a fost perfect executat.

Pompa in sine prezinta mai multe caracteristici de siguranta din proiectare. In primul rand materialul pompei este INOX, deci pompa poate fi utilizata in zone cu potential exploziv ATEX zona 1, fara riscul de a genera surse de aprindere. Mai mult, pompa este echipata cu sistem de membrane duble, cel mai sofisticat sistem de protectie care poate fi implementat pe majoritatea modelelor de pompa cu membrane AODD Tapflo. Sistemul de protectie cu membrana dubla permite oprirea pompei imediat ce a fost detectata ruperea primei membrane, protejand astfel nu numai interiorul pompei dar si prevenirea contaminarii zonei prind scurgerea lichidului pompat.

Tanker 03 1

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Brosuri pentru produse:
Mobile solutions for pump units and systems

Air operated Diaphragm pumps
 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

CTH for the distillery industry

CTH pentru industria alcoolului

Tapflo CTH (Pompa centrifugala igienica) montat pe carut mobil - Troll S268X livrata clientului final Fabrica de Distilare Alcool.

mai multe informatii