Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

TC intelligent pump for ceramic industry 1

TC intelligent pump for ceramic industry 2

Suntem încântați să împărtășim o poveste de mare succes!
Unul dintre liderii industriei ceramice a avut dificultăți să găsească o pompă adecvată pentru linia lor de producție. Au testat soluții de la câteva branduri, dar nimic nu a îndeplinit cerințele lor până când nu au folosit pompa inteligentă Tapflo TC50, echipată cu tehnologia LEAP®.

În aplicația testată, pompa transferă glazura ceramică din recipient direct către robot, care pulverizează glazura pe ceramica din baie, precum chiuvete, vase de toaletă etc.

Clientul nostru a fost uimit de funcționarea lină, pulsul scăzut, zgomotul și reducerea consumului de aer. Merită menționat că pompa a fost testată cu un debitmetru și TC50 consumă cu 60% mai puțin aer decât concurentul direct!

Dupa testare, clientul a comandat încă 5 pompe TC50 pentru celelalte utilaje.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
diaphragm-pumps/tc-intelligent-pumps

Brosuri:
TC Intelligent pumps

 

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

long life design and robustness

INSTALAȚIE DE TRATARE A APELOR REZIDUALE DIN CEHIA

Această stație de tratare a apelor uzate este responsabilă de eliminarea contaminanților din apele uzate, în principal din canalizarea menajeră.

MAI MULTE INFORMATII