Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Seria metalică a pompelor pneumatice cu membrane Tapflo:

Designul compact și simplu este comun pentru această serie. Numărul de piese este redus la minimum necesar. Pompele de aluminiu se găsesc în domenii precum:

  • celuloză și hârtie (cleiuri, silicat de sodiu, coloranți și oxid de titan, prelevare de probe)
  • industriile vopselelor (vopsele pe bază de apă și solvenți, cerneluri, lacuri, cleiuri, adezivi și solvenți)
  • epurarea apelor uzate

Tapflo AODD application

Membrane cu durată de viață mare:

Membranele Tapflo au o construcție compozită, superioară, pentru lucru continuu cu sarcini grele, cu o suprafață complet netedă în contact cu lichidul. Acest lucru are ca rezultat un design fără scurgeri și ușor de curățat. Sunt disponibile în diverse materiale, cum ar fi EPDM, NBR, FKM, PTFE, PTFE TFM™ 1705b, pentru a se potrivi oricăror cerințe. Membranele noastre pot realiza peste 80.000.000 de cicluri.

Tapflo AODD application

Membranele din PTFE:

Stratul de PTFE sau PTFE TFM™ 1705b al membranei formează o suprafață impermeabilă pentru lichid. Miezul de susținere din metal ușor și armătura țesăturii îndeplinesc cerințe de rezistență ridicată. Ambele materiale au o suprafață netedă, rezultând o suprafață excelentă antiaderență, perfectă pentru vopsele, cerneluri, pigmenți și cleiuri. Membranele din PTFE TFM™ 1705b prezintă o rezistență mecanică superioară datorită deformării reduse sub sarcină și rezistenței mai bune la oboseală la încovoiere. Porozitatea și permeabilitatea mai scăzute le fac alegerea perfectă pentru lichide penetrante precum solvenții.

Tapflo AODD application

Stratul de PTFE:

Acoperirea opțională cu PTFE pe pompele din aluminiu servește ca suprafață antiaderentă perfectă pentru lipiciuri și adezivi. De asemenea, startul de PTFE permite o curățare mult mai ușoară, de dorit atunci când pompați mai multe vopsele, cerneluri și pigmenți cu o singură pompă.

Tapflo AODD application05

Filtru presă:

Pompele Tapflo pentru aplicații cu filtru presă sunt unități compacte care pot fi montate direct pe filtru presă. Designul și funcționalitatea permit utilizatorului o presare directă a suspensiilor, până la 16 bar. Unitatea este dotată cu carcasă armată, un amplificator de presiune extern care poate chiar dubla presiunea de admisie și un distribuitor de aer de înaltă presiune.

Tapflo AODD installation