Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Mobile pump with height adjustable inlet

Clientul, companie din industria farmaceutică, a solicitat o pompă mobilă cu admisie reglabilă pe înălțime, astfel încât să poată fi ajustată pentru a se potrivi cu diferite pozitii ale racordurilor de golire pentru unguente și creme din rezervoarele mobile.

Echipa Tapflo de la “Engineering to Order” a îndeplinit aceste cerințe cu pompa cu membrane, seraia metalică TX220 asamblată pe un cărucior igienic echipat cu șuruburi care reglează nivelul plăcii de bază a pompei. Intervalul de reglare a înălțimii este de 240-450 de milimetri. Procesul de ajustare este ușor și durează foarte puțin timp (aproximativ 1-2 minute).

În comparație cu concurența noastră, principalul avantaj al unității este utilizarea șuruburilor trapezoidale (utilizate pe scară largă în mesele de atelier, elevatoare auto, mașini CNC pentru ridicare și poziționare). Această soluție asigură o reglare ușoară a înălțimii și este mai fiabilă, mai stabilă și mai sigură în comparație cu suruburile metric obișnuite, care se pot rupe ușor sau se pot bloca. În plus, șuruburile sunt protejate pentru a asigura utilizarea in siguranța.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
products/pompe-pneumatice-cu-membrane/metal-series-diaphragm-pumps/t220-1-1-2

Brosuri:
Air Operated Diaphragm pumps

Mobile solution for pump units and systems

 

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Sanitary pump for mushrooms transfer

POMPA CU MEMBRANE PENTRU INDUSTRIA FARMACEUTICA

Pompa cu membrane, seria metalica T220 montata pe un carucior industrial, destinata clientului final din industria farmaceutica.

MAI MULTE INFORMATII