Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

Pentru producătorii de ambalaje ondulate, pompele cu membrane sunt soluția de primă alegere pentru pomparea adezivului pe baza de cazeină. Pompele cu membrane Tapflo au câștigat o bună reputație în rândul unui număr mare de clienți din întreaga lume. Calitatea materialelor și fiabilitatea în funcționare, face ca pompele Tapflo să rezolve probleme complexe de producție în procesul de producere a ambalajelor ondulate.

Adesea, lipiciul de cazeină este utilizat la producerea de cutii, tuburi și cutii de carton. Adezivul în producerea ambalajelor ondulate joacă un rol foarte important. Pentru ca produsul finit sa fie de calitate, este necesar să se dozeze adeziv în cel mai fiabil și mai rentabil mod. Adezivul poate fi furnizat în fabrică în butoaie sau recipiente IBC. Indiferent de dimensiunea containerului, adezivul trebuie pompat și transferat în baia de procesare.

TX 420 ATT

Având în vedere că adezivul este foarte vâscos - la o temperatură de 20 ° C, vâscozitatea sa este de 30 - 350 Pa*s, acest lucru face ca pomparea sa să nu fie o sarcină simplă. În plus, adezivul contine 30-45% impurități solide. Pentru a pompa acest lipici eficient și fără probleme, Tapflo oferă pompe cu membrane cu o carcasă din aluminiu și diafragmă PTFE (polietetrafluoretilena).
Doar pompele cu membrane pot pompa eficient adezivul pentru ambalaje ondulate. Structura pompei permite vehicularea lichidelor viscoase cu particule și curățarea rapida și ușoara după utilizare.

Toate materialele pompei Tapflo sunt selectate din motive practice și economice. Carcasa din aluminiu nu este scumpă, dar supapele cu bilă și diafragmele, care sunt în contact direct cu produsul, sunt acoperite cu un strat din PTFE, ceea ce face ca piesele să fie și mai rezistente la uzură. Datorită designului ingenios, conform filozofiei Tapflo: „Simple is art.”, Pompa este întreținută și reparată rapid și fără unelte speciale, ceea ce reprezintă un avantaj suplimentar față de pompele de la alți producători.

În ciuda vâscozității ridicate a adezivului, pompele Tapflo functioneaza impecabil de mult timp la multe fabrici de producție de ambalaje ondulate din lume. Printre celelalte avantaje ale pompelor cu membrane Tapflo, clienții notează performanța ridicată, structura simplă și fiabilitatea tuturor elementelor.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
products/pompe-pneumatice-cu-membrane/metal-series-diaphragm-pumps

Brosuri:
Diaphragm Pumps brochure.pdf

 

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

CTH CEs

POMPĂ PENTRU SĂPUN LICHID

Pompa centrifugă CTH CE-15 montată pe un cărucior igienic pentru un client specializat în industria chimică, produse de uz casnic.

MAI MULTE INFORMATII