Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

long life design and robustness 5

Pompele Tapflo - design pentru o durata mare de utilizare și robustete.

În 2004, Tapflo a livrat mai mult de treizeci de pompe cu membrane la o instalație de galvanizare din Suedia. La acea vreme această uzină era una dintre cele mai moderne de acest fel din lume, cu o singura linie de fabricatie neautomata și două linii complet automatizate.

A fost o cerere explicită a managerului de întreținere a uzinei de a folosi pompe cu membrane de la Tapflo: - „Pentru că știu că funcționează!”

Pompele sunt utilizate pentru transvazarea apelor uzate, acizilor si lesiei in stația de epurare. Toate pompele sunt fabricate din polietilenă (PE) cu diafragme în PTFE, o soluție perfecta în industria tratamentului suprafațelor. S-au confirmat așteptările și majoritatea pompelor funcționează încă de când au fost puse în funcțiune acum mai bine de 15 ani.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
products/pompe-pneumatice-cu-membrane/seria-pe-ptfe

Brosuri:
Air Operated Diaphragm pumps

 

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Sanitary pump for mushrooms transfer

POMPA CU MEMBRANE PENTRU APLICATII IN DOMENIUL NUCLEAR

Tapflo a livrat o pompă pneumatică cu membrane din cel mai mare model pentru utilizare în diferite aplicații din industria nucleară.

MAI MULTE INFORMATII