Tapflo
BROȘURI & MANUALE

Studiu de Caz

t825 nuclearFB

Tapflo a livrat o pompă pneumatică cu membrane din cel mai mare model pentru utilizare în diferite aplicații din industria nucleară. Pompa, care este probabil prima de acest fel din lume, a fost dezvoltată în colaborare cu consultantul Fagerstrom Industry, cu experiență vastă aplicatii din domeniul nuclear.

Într-o primă aplicație, pompa este instalată într-un sistem mobil pentru decontaminare. Sarcina sistemului este de a curăța și elimina radioactivitatea din diferite părți în timpul inspecției, servisarii și înlocuirii unei centrale nucleare. Cu toate acestea, accesi pompa poafi folosita in mai multe aplicații.

Pompa, care este o versiune specială a modelului T825 cel mai mare Tapflo, îndeplinește cerințele pentru o componentă Clasa 3, ceea ce înseamnă că este aprobată pentru includerea în sistemul de funcționare a instalației.

- A fost un proiect lung și solicitant, spune Henrik Borisch, manager de produse la Tapflo, care a condus și proiectul.
Au fost necesare o mulțime de calcule, documente și teste înainte de a fi aprobat și clar. Este obligatoriu să nu faci compromisuri atunci când vine vorba de echipamente de acest tip.

Daca doriti o solutie similara sau personalizata pe aplicatia si nevoile dumneavoastra va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MATERIALE AFERENTE

Pagina de produs:
products/pompe-pneumatice-cu-membrane/sanitary-series-pumps

Brosuri:
Air Operated Diaphragm pumps

Mobile solution for pump units and systems

 

 


URMATORUL STUDIU DE CAZ

Sanitary pump for mushrooms transfer

POMPĂ MOBILĂ CU RACORD DE ABSORBTIE REGLABIL PE ÎNĂLȚIME

Clientul, companie din industria farmaceutică, a solicitat o pompă mobilă cu admisie reglabilă pe înălțime...

MAI MULTE INFORMATII